Bakkerij DeCock

Closed

Bakkerij DeCock

TROTS ZIJN WIJ ALS OUDERS OP ONZE ZOON GUILLAUME ...

TIJDENS DE BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN BAKKERIJ VOOR JUNIOREN " ASPIRANT BAKER 2019 " BEHAALDE HIJ DE 2DE PLAATS!


Order now
Order now
1

TROTS ZIJN WIJ ALS OUDERS OP ONZE ZOON GUILLAUME ...

TIJDENS DE BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN BAKKERIJ VOOR JUNIOREN " ASPIRANT BAKER 2019 " BEHAALDE HIJ DE 2DE PLAATS!


About us

Bakkerij Decock, in de volksmond " cocksje ", is al meer dan 160 jaar een vaste waarde in het centrum van Oostende. De oorspronkelijke bakkerij bevond zich op de hoek van de Langestraat met de Louisastraat ( zie opschrift op de gevel ),  bijna 30 jaar geleden zijn we verhuisd naar ons huidig adres Langestraat 60.

Bakkerij Decock oorspronkelijk gekend voor zijn brood, boterkoeken en gekapte vloerpistolets ( erkend als traditioneel streekproduct ) was ooit hofleverancier van de koninklijke familie als ze verbleven in hun residentie Huize louise-Marie , gelegen in de Langestraat.

Door de jaren heen evolueerde de bakkerij en begonnen mijn ouders ook gebak, chocolade, ijs, ... te vervaardigen steeds op een traditionele manier.

Sedert 2007 hebben wij de ovenpaal overgenomen en de bakkerij verder uitgebouwd tot een eigentijdse onderneming met respect voor wat de natuur ons te bieden heeft. Zo is ook ons nieuw avontuur begonnen vorig jaar met onze bio landbouwer Klaas Devreese van de Caipashoeve te Leffinge. Trots zijn we op de succesvolle oogst van ons eigen BIO Camp-Rémy tarwe! Met als resultaat ons " revolution bread " nu reeds verkrijgbaar in 4 variaties : wit, wit meergranenen , bruin en met gekiemde tarwe. Dit verhaal is nog zeker niet op zijn einde maar is het begin van iets heel unieks! Deze winter hebben we opnieuw in samenwerking met Klaas " oude vergeten " graansoorten gezaaid. Spannend wachten we af op de oogst in de zomer van 2019 ... Zoals vorig jaar zal er weer de mogelijkheid bestaan op temidden van het graanveld te genieten van de natuur, de rust en van een heerlijk ontbijt / brunch, naar Leffinge gebracht door de fietskoerier Bruno van cycloXpress. Hij is al jaren onze trouwe partner om al Uw bestellingen aan huis te leveren.

Luc en ik vinden het steeds fijn om U te mogen verwelkomen in onze bakkerij en dat jullie als klanten geloven in ons verhaal en ons daarbij ook steunen om dit verder uit te bouwen en voor te bereiden voor de volgende generatie, onze 2 kinderen Charlotte en Guillaume. Met veel enthousiasme werken ze mee met ons en wij mogen ons terecht " trotse " ouders noemen.

Aan al mijn klanten een DIKKE MERCI!

Christel

Specialties

GEKAPTE VLOERPISTOLET .... al meer dan 100 jaar onze traditie vandaar de erkenning in januari 2018 als TRADITIONEEL STREEKPRODUCT!


FLANTAART ... natuurlijke, pure ingrediënten maar een ware ontdekking voor de smaakpapillen!


DESEMBROOD ... wat ooit als een experiment begon is voor ons een droom die werkelijkheid geworden is om als artisanale bakker brood te kunnen bakken met  zuivere bloem ( al dan niet BIO ). Een ontdekking van nieuwe smaken en bovendien een zegen voor het verteringsproces in uw lichaam! MAAK OOK KENNIS MET ONZE EIGEN GEKWEEKTE GRAANSOORTEN IN SAMENWERKING MET DE CAIPASHOEVE TE LEFFINGE.


Bakkerij DeCock
Bakkerij DeCock
Bakkerij DeCock

Order today before 21:00 - pickup tomorrow Order today before 18:00 - delivery tomorrow

Opening hours

Monday
07:00 - 18:30
Tuesday
Closed
We - Su
07:00 - 18:30

Pickup hours

Monday
07:30 - 17:00
Tuesday
Not possible
We - Su
07:30 - 17:00

Order in advance for

Monday Order 1 day in advance before 21:00
Tuesday Unavailable
We - Su Order 1 day in advance before 21:00

Delivery

Monday
08:00 - 12:00
Tuesday
Not possible
We - Su
08:00 - 12:00

Order in advance for

Monday Order 1 day in advance before 18:00
Tuesday Unavailable
We - Su Order 1 day in advance before 18:00

Bakeronline

Install the app

Download