Den Bakoven
GeschlossenDen Bakoven
Liefern wir zu dir?
Übersicht Desembroden Suchen
Volkoren
Desembrood bereid met 80% grof huisgemalen tarwemeel. Vrij van e nummers.
Volkoren zonnepit
Volkorendesembrood verrijkt met zonnebloempitten. Vrij van e-nummers.
3 Granen desem
Desembrood met spelt, huisgemalen tarwe en rogge. Als basisbloem gebruiken we streek... Mehr
3 Granendesem met zaadjes
3 Granendesembrood verrijkt met geweekte zaden en granen. Als basisbloem gebruiken we... Mehr
Pain de Campagne
Dit op steen gebakken Franse "boerebrood" bevat enkel Bloem, huisgemalen tarwe en rog... Mehr
Aan onze desembrood klanten: Er is een beperkte voorraad desembrood beschikbaar online, hiervoor is een automatische bestelstop ingelast. Andere producten kunnen nog steeds besteld worden. Ons verlof gaat in vanaf 13 augustus, we staan opnieuw klaar voor jullie vanaf 7 september.
Über uns
Maart 2018
Na het aanwerven van een aantal medewerkers voor verkoop en productie, krijgt Den Bakoven meer gekendheid in Tielt-Winge en omstreken. Om het week-end drukte te optimaliseren krijgen de klanten de mogelijkheid de producten online aan te kopen en deze bestelling af te halen aan een afhaalpunt aan de winkel.
Oktober 2015
Wim Rubbens, sinds 2008 in een andere sector actief, stapt samen met zijn echtgenote Christel en kinderen terug in het bakkersambacht. Het leegstaand pand van de voormalige bakkerij Van Buggenhout-Alaerts, gekend als de 'roze bakker' wordt gekocht door Wim en Christel. Er wordt opnieuw een kleine graanmolen aangeschaft. Hun zaak "Den Bakoven" verwijst naar de oude steenoven die in de bakkerij staat
Juli 2010
Om gezondheidsreden besluit Ingrid Rubbens haar zaak te verkopen aan een gekend patissier uit Aarschot.
Jaar 2000
Als kroon op haar werk wordt Ingrid beloond met de Hermesprijs.
Jaar 1996
Ferdinand's dochter Ingrid Rubbens treedt in de voetsporen van haar vader en leidt de succesvolle KMO. Zijn zoon Wim Rubbens staat samen met een ploeg bekwame ambachtslieden in de productie.
Jaar 1980
De bakkerij wordt uitgebreid om natuurwinkels in verschillende provincies te voorzien van natuurbrood.
Jaar 1973
Er wordt een elektrische graanmolen aangeschaft om een gezonder natuurbrood te kunnen produceren.
Jaar 1970
Ferdinand begint samen met zijn echtgenote en kinderen in zijn kelder opnieuw brood en taarten te bakken die verkocht worden in een klein kelderwinkeltje.
Jaar 1968
Ferdinand begint als roomijs-bereider ijstaarten te leveren op trouwfeesten.
Jaar 1932
Alfons Rubbens bakt zijn eerste broden, van plaatselijk geteeld meel in de houtoven van zijn moeder. De broden worden per fiets aan de klant bezorgd. Alfons' zoon Ferdinand wordt op 14 jarige leeftijd voltijds ingezet om te voldoen aan de steeds grotere vraag.
Spezialitäten
In
onze bakkerij beschikken we over een eigen graanmolen waardoor we
dagelijks vers en ambachtelijk brood met een volle heerlijke smaak
kunnen aanbieden.Door het gebruik van onze molen blijven ook al de
essentiële voedende bestanddelen aanwezig. Met onze producten proberen
we te streven naar eerlijke en natuurlijke producten, hierbij vermijden
we het gebruik van scheikundige aroma's, scheikundige kleurstoffen en
bewaarmiddelen. In ons open atelier kan je zien hoe we de producten
bereiden,zonder gebruik van kant en klaar mixen, halffabricaten of
ingekochte diepvriesproducten.
Die folgenden Tage haben einen angepassten Bestellzeitplan:
- 23 Dezember bis 3 Januar 2025: Beste klanten, Tijdens het eindejaar zijn wij in verlof van 23 december tem 3 januari. Ons eerste openingsweekend is 4 en 5 januari. Prettige eindejaarsfeesten.
Öffnungszeiten
Angepasste Öffnungszeiten:
- 23 Dezember bis 3 Januar 2025: Geschlossen
Mo - Fr |
Geschlossen
|
Samstag |
07:00 - 18:00
|
Sonntag |
07:00 - 14:00
|
Abholzeiten
Angepasste Öffnungszeiten:
- 23 Dezember bis 3 Januar 2025: Geschlossen
Mo - Fr |
Nicht möglich
|
Samstag |
07:00 - 17:00
Bestellung am Vortag bis 18:00
|
Sonntag |
07:00 - 14:00
Bestellung am Vortag bis 18:00
|