Adriaensen-Adams (Rijkevorsel)

Ouvert

Adriaensen-Adams (Rijkevorsel)

Livraison chez vous?

Saisissez votre code postal
Oui, nous livrons à ce code postal!
Malheureusement, nous ne livrons pas (encore) à ce code postal.

Changement d'horaires!

Planning particulier pour les jours suivants :

  • 10 avril - 13 avril : Gesloten
Voir les horaires

Beste klant, 

Gelieve goed te kijken of u voor de juiste winkel besteld. U besteld nu voor onze winkel in Rijkevorsel

Commander
Commander
2

Commandez avant 14:00 - retirez demain

Commandez avant 14:00 - retirez demain

Aperçu Paaschocolade Chercher

Uniquement disponible du 24 février jusqu'au 10 avril.

Kleine gevulde eitjes gemengd

Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 23:59

EIGENMAAK assortiment 9 à 10 eitjes per 100g

Eitjes praliné

Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 23:59

Eigenmaak met Callebaut chocolade. 9 à 10 eitjes per 100g

Eitjes krokante praliné

Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 23:59

Eigenmaak met Callebaut chocolade. 9 à 10 eitjes per 100g

Eitjes marsepein

Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 23:59

Eigenmaak met Callebaut chocolade. 9 à 10 eitjes per 100g

Eitjes ganache

Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 23:59

Eigenmaak met Callebaut chocolade. 9 à 10 eitjes per 100g

Eitjes advocaat

Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 23:59

Eigenmaak met Callebaut chocolade. 9 à 10 eitjes per 100g

Eitjes karamel

Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 23:59

Eigenmaak met Callebaut chocolade. 9 à 10 eitjes per 100g

Eitjes vol

Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 23:59

Eigenmaak met Callebaut chocolade. 9 à 10 eitjes per 100g

Paaseieren melk hol

Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 23:59

Eigenmaak met Callebaut chocolade. Ongeveer 4 eieren per 100g.

Paaseieren wit hol

Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 23:59

Eigenmaak met Callebaut chocolade. Ongeveer 4 eieren per 100g.

Paaseieren puur hol

Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 23:59

Eigenmaak met Callebaut chocolade. Ongeveer 4 eieren per 100g.

Paaseieren melk/wit

Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 23:59

Eigenmaak met Callebaut chocolade. Ongeveer 4 eieren per 100g.

Paaseieren melk met suiker eitjes

Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 23:59

Eigenmaak met Callebaut chocolade. Ongeveer 3 eieren per 100g.

Paaseieren wit met suiker eitjes

Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 23:59

Eigenmaak met Callebaut chocolade. Ongeveer 3 eieren per 100g.

Paaseieren puur met suiker eitjes

Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 23:59

Eigenmaak met Callebaut chocolade. Ongeveer 3 eieren per 100g.

Disco eieren melk

Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 23:59

2 eieren per 100 gram

Disco eieren wit

Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 23:59

Disco eieren puur

Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 23:59

Lactose vrije eieren

Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 23:59

Konijn bol

Commandez 3 jours à l'avance jusqu'à 23:59

Haasje

Commandez 3 jours à l'avance jusqu'à 23:59

Eigenmaak met Callebaut chocolade.

Chocolade kip

Commandez 3 jours à l'avance jusqu'à 23:59

Paashaas

Commandez 3 jours à l'avance jusqu'à 23:59

Eigenmaak met Callebaut chocolade.

Gevuld ei melk

Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 23:59

Gevuld met kleine eitjes en pralines.

Gevuld ei wit

Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 23:59

Gevuld met kleine eitjes en pralines.

Gevuld ei puur

Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 23:59

Gevuld met kleine eitjes en pralines.

Suiker eitjes


Beste klant, 

Gelieve goed te kijken of u voor de juiste winkel besteld. U besteld nu voor onze winkel in Rijkevorsel

À propos

Onze bakkerij werd opgericht in 1968 door de ouders van Werner. Werner studeerde af aan het PIVA, volgde bijscholingen chocoladebewerking en kocht samen met Marianne de zaak in 1997.

Intussen werken ook onze twee dochters, Nienke en Noor, voltijds mee in de zaak.  Zij verzorgen de huisgemaakte pralines, het chocolade holgoed gemaakt met de beste Callebaut chocolade, ze zorgen regelmatig voor nieuwigheden in de patisserie en verzorgen de speciale verjaardagstaarten.

Al onze pralines worden nog volledig handgemaakt. Voor St-Jozef ontwierpen we het "St-Jozefs cementzakje", een praline die een echt streekprodukt werd. Toen we in 2007 een 2de zaak openden in Beerse inspireerde dit ons om ook hiervoor een streekpraline te ontwerpen. Het werd "De Kleidabber".

Het assortiment patisserie en de vele broodsoorten worden regelmatig vernieuwd en aangepast aan de seizoenen.  Om dit alles te verwezenlijken hebben we een hele ploeg personeel achter ons staan die zich ten volle voor u inzetten!


Spécialités

Al onze pralines en chocoladewerk worden nog steeds in ons eigen atelier vervaardigd!


Commandez avant 14:00 - retirez demain

Planning particulier pour les jours suivants:

  • 10 avril - 13 avril: Gesloten

Horaires d'ouverture

Changement d'horaires:

  • 10 avril - 13 avril: Fermé
Lundi
07:00 - 18:00
Ma - Me
Fermé
Jeudi
07:00 - 18:00
Vendredi
07:00 - 17:00
Sa - Di
07:00 - 13:00

Horaires de retrait

Changement d'horaires:

  • 10 avril - 13 avril: Fermé
Lundi
07:00 - 17:45
Commandez 1 jour à l'avance jusqu'à 12:00
Ma - Me
Service indisponible
Jeudi
07:00 - 17:45
Commandez 1 jour à l'avance jusqu'à 12:00
Vendredi
07:00 - 16:45
Commandez 1 jour à l'avance jusqu'à 14:00
Samedi
07:00 - 12:45
Commandez 1 jour à l'avance jusqu'à 14:00
Dimanche
07:00 - 12:45
Commandez 1 jour à l'avance jusqu'à 12:00

Bakeronline

Installez l'application

Télécharger