Den Bakoven

Closes at 18:00

Den Bakoven

Adjusted opening hours

The following days have an adjusted order schedule:

  • 24 December: Aangepaste openingsdagen voor eindejaar: Donderdag 24/12 : 07u00 tot 16u00 Beperkt reserve
  • 25 December: Aangepaste openingsdagen voor eindejaar: Vrijdag 25/12 : 08u00 tot 13u00 Enkel op bestelling!
  • 31 December: Open op donderdag 31/12 van 07u00 tot 16u00 met beperkt reserve
  • 1 January 2021 until 7 January 2021: Beste klanten, Na de eindejaarsdrukte sluiten we vanaf 1 januari tot 7 januari. We openen vanaf vrijdag 8 januari opnieuw met de normale openingsuren.
Show opening hours

Beste klant


Gezien de recente berichtgevingen van het voedselagentschap over sezamzaad informeren we ons regelmatig  bij onze leveranciers  ,om er voor te zorgen dat het sezamzaad dat we gebruiken veilig is voor consumptie.

Bij sommige broden hebben we  een aangepaste zadenmengeling gemaakt hierdoor kan je vertrouwde brood er voorlopig iets anders uitzien.


Nu is er ook fruitige pannekoektaart bestelbaar in onze webshop onder patisserie ! Passievruchtenmouse of bosvruchtenmouse!? Aan u de keuze.

Order now
Order now
3

Order today before 18:00 - pickup tomorrow

Order today before 18:00 - pickup tomorrow

Overview Eindejaarsfeesten Search


Beste klant


Gezien de recente berichtgevingen van het voedselagentschap over sezamzaad informeren we ons regelmatig  bij onze leveranciers  ,om er voor te zorgen dat het sezamzaad dat we gebruiken veilig is voor consumptie.

Bij sommige broden hebben we  een aangepaste zadenmengeling gemaakt hierdoor kan je vertrouwde brood er voorlopig iets anders uitzien.


About us

                                                                                                                                     Maart 2018

Na het aanwerven van een aantal medewerkers voor verkoop en productie, krijgt Den Bakoven meer gekendheid in Tielt-Winge en omstreken. Om het week-end drukte te optimaliseren krijgen de klanten de mogelijkheid de producten online aan te kopen en deze bestelling af te halen aan een afhaalpunt  aan de winkel.



 Oktober 2015

Wim Rubbens, sinds 2008 in een andere sector actief, stapt samen met zijn echtgenote Christel en kinderen terug in het bakkersambacht. Het leegstaand pand van de voormalige bakkerij Van Buggenhout-Alaerts, gekend als de 'roze bakker' wordt gekocht door Wim en Christel. Er wordt opnieuw een kleine graanmolen aangeschaft. Hun zaak "Den Bakoven" verwijst naar de oude steenoven die in de bakkerij staat

 

   Juli 2010

Om gezondheidsreden besluit Ingrid Rubbens haar zaak te verkopen aan een gekend patissier uit Aarschot.

Jaar 2000

Als kroon op haar werk wordt Ingrid beloond met de Hermesprijs.

Jaar 1996

Ferdinand's dochter Ingrid Rubbens treedt in de voetsporen van haar vader en leidt de succesvolle KMO. Zijn zoon Wim Rubbens staat samen met een ploeg bekwame ambachtslieden in de productie.

Jaar 1980

De bakkerij wordt uitgebreid om natuurwinkels in verschillende provincies te voorzien van natuurbrood.

Jaar 1973

Er wordt een elektrische graanmolen aangeschaft om een gezonder natuurbrood te kunnen produceren.

Jaar 1970

Ferdinand begint samen met zijn echtgenote en kinderen in zijn kelder opnieuw brood en taarten te bakken die verkocht worden in een klein kelderwinkeltje.

Jaar 1968

Ferdinand begint als roomijs-bereider ijstaarten te leveren op trouwfeesten.

Jaar 1932

Alfons Rubbens bakt zijn eerste broden, van plaatselijk geteeld meel in de houtoven van zijn moeder. De broden worden per fiets aan de klant bezorgd. Alfons' zoon Ferdinand wordt op 14 jarige leeftijd voltijds ingezet om te voldoen aan de steeds grotere vraag.

Specialties

In onze bakkerij beschikken we over een eigen graanmolen waardoor we dagelijks vers en ambachtelijk brood met een volle heerlijke smaak kunnen aanbieden.Door het gebruik van onze molen blijven ook al de essenti├źle  voedende bestanddelen aanwezig. Met onze producten proberen we te streven naar eerlijke en natuurlijke producten, hierbij vermijden we het gebruik van scheikundige aroma's, scheikundige kleurstoffen en bewaarmiddelen. In ons open atelier kan je zien hoe we de producten bereiden,zonder gebruik van kant en klaar mixen, halffabricaten of ingekochte diepvriesproducten.

Den Bakoven

Order today before 18:00 - pickup tomorrow

The following days have an adjusted order schedule:

  • 24 December: Aangepaste openingsdagen voor eindejaar: Donderdag 24/12 : 07u00 tot 16u00 Beperkt reserve
  • 25 December: Aangepaste openingsdagen voor eindejaar: Vrijdag 25/12 : 08u00 tot 13u00 Enkel op bestelling!
  • 31 December: Open op donderdag 31/12 van 07u00 tot 16u00 met beperkt reserve
  • 1 January 2021 until 7 January 2021: Beste klanten, Na de eindejaarsdrukte sluiten we vanaf 1 januari tot 7 januari. We openen vanaf vrijdag 8 januari opnieuw met de normale openingsuren.

Opening hours

Adjusted hours:

  • 24 December: 07:00 - 16:00
  • 25 December: 08:00 - 13:00
  • 31 December: 08:00 - 16:00
Mo - Th
Closed
Friday
07:00 - 18:00
Sa - Su
07:00 - 17:00

Pickup hours

Adjusted hours:

  • 24 December: 07:00 - 16:00
  • 25 December: 08:00 - 13:00
  • 31 December: 08:00 - 16:00
Mo - Th
Not possible
Friday
07:00 - 18:00
Order 1 day in advance before 18:00
Sa - Su
07:00 - 17:00
Order 1 day in advance before 18:00

Bakeronline

Install the app

Download