Adriaensen-Adams Beerse

Closed

Adriaensen-Adams Beerse

DAGPROMOTIES  3+1 GRATIS

Maandag: appelstrüdel

Woensdag: pastel de nata

Donderdag: whoopie cakes

Vrijdag: eclair

Zaterdag: rijstvlaaikes

Zondag: koffiekoeken


Order now
Order now
1

Order today - pickup wednesday

Order today - pickup wednesday

Overview Grote broden Search

Speltbrood

Only on Mo, Th and Sa

Dit brood is 100% spelt,volledig tarwevrij, wordt meestal goed verdragen door mensen ... More

turks brood

dit brood kan u zelf snijden in parten en kan tevens gebruikt worden voor pitta,smosk... More


DAGPROMOTIES  3+1 GRATIS

Maandag: appelstrüdel

Woensdag: pastel de nata

Donderdag: whoopie cakes

Vrijdag: eclair

Zaterdag: rijstvlaaikes

Zondag: koffiekoeken




014.61.93.82






About us

Onze bakkerij werd opgericht in 1968 door de ouders van Werner. Werner studeerde af aan het PIVA , volgde bijscholingen chocoladebewerking en kocht samen met Marianne de zaak in 1997. De zaak evolueerde naar een brood-banket-én chocoladezaak. Ondertussen werden de winkel en de bakkerij aan een grondige vernieuwing onderworpen zodat er nu met de modernste machines en ovens gewerkt kan worden. Toch blijft de nadruk liggen op kwaliteitsvolle ambachtelijke produkten. Zo worden al onze pralines nog volledig handgemaakt door Werner zelf. Voor St-Jozef ontwierpen we het "St-Jozefs cementzakje", een praline die een echt streekprodukt werd. Toen we in 2007 een 2de zaak openden in Beerse inspireerde dit ons om ook hiervoor een streekpraline te ontwerpen. Het werd "De Kleidabber", intussen ook alom gekend en succesvol. Het chocoladeholgoed met Sinterklaas en Pasen wordt eveneens in eigen atelier vervaardigd met Callebautchocolade van de beste kwaliteit. Het assortiment verfijnde patisserie en de vele broodsoorten worden regelmatig vernieuwd en aangepast aan de seizoenen. Voor de feestdagen maken we elk jaar een eindejaarsfolder met nieuwe produkten. Om dit alles te verwezenlijken hebben we een hele ploeg personeel achter ons staan die zich ten volle voor u inzetten. Deze website is er voor u, om onze zaak nog klantvriendelijker te maken!

 Werner en Marianne

Specialties

Al onze pralines en chocoladewerk worden nog steeds in ons eigen atelier vervaardigd!! Tegen de feestdagen voorzien we ieder jaar een mooie eindejaarsfolder met foto's van alle nieuwigheden,speciaal voor de gelegenheid ontworpen!



Order today - pickup wednesday

Opening hours

Monday
07:00 - 18:00
Tuesday
Closed
Wednesday
07:00 - 13:00
Th - Fr
07:00 - 18:00
Sa - Su
07:00 - 13:00

Pickup hours

Monday
07:00 - 17:45
Order 1 day in advance before 12:00
Tuesday
Not possible
Wednesday
07:00 - 12:45
Order 2 days in advance before 23:30
Thursday
07:00 - 17:45
Order 1 day in advance before 12:00
Friday
07:00 - 17:45
Order 1 day in advance before 14:00
Saturday
07:00 - 12:45
Order 1 day in advance before 14:00
Sunday
07:00 - 12:45
Order 1 day in advance before 12:00

Bakeronline

Install the app

Download